Bănuit de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii publice, trimis în judecată de poliţişti

Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Nuşfalău, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Şimleu Silvaniei, au documentat activitatea infracţională a unui tânăr bănuit de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

La data de 28 iunie 2021, Poliţia a fost sesizată despre faptul că un tânăr de 34 de ani, din comuna Nuşfalău, a comis acte de exhibiţionism în timp ce se afla în diferite locuri publice şi a tulburat ordinea publică.

Din cercetări a reieşit că tânărul ar fi comis astfel de fapte, în repetate rânduri,  în perioada iunie-noiembrie 2021, inclusiv în faţa unor adolescenţi.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunile de ultraj contra bunelor moravuri, respectiv tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar astăzi, materialul probator a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Şimleu Silvaniei, cu propunere de trimitere în judecată.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoana bănuită beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *