Bărbat din Zalău reținut de polițiștii de ordine publică și cei de investigații criminale

Un bărbat, bănuit de distrugere, distrugere în formă continuată și ultraj contra bunelor moravuri, identificat cu operativitate și reținut de polițiștii de investigații criminale din Zalău.

Miercuri, 5 aprilie a.c., la ora 13.50, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Zalău au fost sesizați în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj prin S.N.U.A.U. 112 că, o persoană necunoscută a distrus geamul ușii de intrare într-un imobil din municipiul Zalău.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii de ordine publică și cei de investigații criminale au identificat cu operativitatea persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat de 43 de ani, din Zalău. Acesta a fost depistat de polițiști în mai puțin de 30 de minute de la primirea sesizării.

În urma administrării probatoriului, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj față de bărbatul de 45 de ani, din Zalău, bănuit de săvârșirea infracțiunii de distrugere.

Polițiștii de investigații criminale îl bănuiesc pe acesta că, în 24 și 26 ianuarie a.c. ar fi distrus geamurile unor instituții publice. De asemenea, bărbatul este bănuit de polițiști că, la 13 septembrie 2021, în timp ce se afla pe strada Unirii, din municipiul Zalău, ar fi săvârșit acte de exhibiționism și ale alte acte sexuale explicite, aducând astfel atingere bunelor moravuri.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere, distrugere în formă continuată și ultraj contra bunelor moravuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *