Bazin dedactic de înot la Zalău: întâlnire cu dirigintele de șantier și constructor

Primarul Municipiului Zalău, Ionel Ciunt, alături de viceprimarul Tedor Bălăjel și de reprezentanți ai direcțiilor de Patrimoniu, Urbanism și Tehnice, au avut astăzi o întâlnire de lucru cu dirigintele de șantier și cu constructorul în vederea stabilirii ultimelor detalii în ceea ce privește construirea bazinului didactic de înot.
În acest context, constructorul a informat Primăria Zalău că mâine va începe organizarea de șantier, iar în cel mai scurt timp vor începe și lucrările. De cealaltă parte, Ionel Ciunt, primarul municipiului Zalău i-a asigurat pe colaboratori de tot spijinul posibil în ceea ce privește acest proiect de investiții.
”Am avut o întâlnire în care s-a discutat ultimele detalii înaintea începerii lucrărilor de construire a bazinului didactic de înot. I-am asigurat pe colaboratori de tot sprijinul nostru în ceea ce privește acest proiect de investiții. Bazinul didactic de înot va putea fi utilizat atât de copii, în timpul orelor de sport, cât și de iubitorii de înot, în afara programului școlar”, a transmis primarul Ionel Ciunt. 
Proiectul de investiții este finanțat de Compania Națională de Investiții (CNI), prin Programul Național Construcții de Interes Public sau Social – Subprogramul Bazine de înot. Investiția constă în construirea unui bazin de înot, vestiare, grupuri sanitare și spații tehnice. De asemenea, la exterior se vor construi parcări și alei pietonale.
Investiția va fi realizată în cartierul Dumbrava Nord, pe strada Făgetului nr. 39. Suprafața pusă la dispoziție de Municipiul Zalău este de 14.934 mp. Bazinul didactic de înot este o investiție de 8,5 milioane lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *