Bode: Miza este „o guvernare cu PNL vioara întâi” şi după 2024 și câştigarea alegerilor prezidenţiale

Miza PNL în anul 2024 o reprezintă o guvernare liberală şi câştigarea alegerilor prezidenţiale, a anunțat vineri, la Slatina, la întâlnirea regională a aleşilor locali din Oltenia, secretarul general al PNL, Lucian Bode. El a precizat că rezultatul alegerilor europarlamentare va constitui un semnal important pentru restul alegerilor de anul viitor.

„Miza noastră este guvernarea liberală şi după 2024, o guvernare cu PNL vioara întâi, cu prim-ministru de la PNL. Miza noastră, şi aici vorbesc de o miză majoră pentru 2024, pentru PNL, o reprezintă, aşa cum au spus foarte corect şi colegii mei, preşedinţi de filială, câştigarea alegerilor prezidenţiale. Alegerile prezidenţiale câştigate de PNL, cu candidat preşedintele Partidului Naţional Liberal, în persoana domnului Nicolae Ciucă, va garanta drumul corect al României în Europa şi respectul de care se bucură România în Europa şi în lume”, a afirmat Lucian Bode, potrivit Agerpres.

Secretarul general al PNL i-a îndemnat pe aleşii locali ai partidului să se mobilizeze pentru campaniile de anul viitor şi a arătat că în Oltenia potenţialul de creştere al partidului este „imens”.

„Anul 2024 trebuie să ne găsească foarte bine pregătiţi şi mobilizaţi pentru campaniile care vor urma. Aveţi un rol major în aceste confruntări şi ne bazăm pe expertiza şi pe ideile dumneavoastră, pentru că întotdeauna aţi rezonat cu societatea şi aţi ştiut să aduceţi în faţă teme de actualitate. Pentru PNL aleşii locali sunt motorul dezvoltării. Sunteţi cei care, prin rezultatele şi prin munca dumneavoastră, confirmaţi faptul că proiectul liberal de dezvoltare este cel mai valoros şi merită multiplicat în cât mai multe localităţi. Asta trebuie să faceţi aici, în Oltenia, să promovaţi proiecte de dezvoltare pentru că există un potenţial imens de creştere pentru PNL. Cu o organizare bună şi candidaţi buni veţi avea rezultatele la care vă aşteptaţi. Nu vă uitaţi că unii pozează deja în învingători doar pentru că au primari mai mulţi. Contează proiectele cu care veniţi în faţa alegătorilor şi calitatea oamenilor pe care îi propuneţi”, a spus Bode.

Bode: Europarlamentarele, turul I pentru alegerile locale

În opinia sa, alegerile europarlamentare reprezintă un semnal pentru celelalte alegeri şi pentru viitorul partidului.

„Am mai spus-o şi o repet, europarlamentarele vor fi un adevărat tur unu al alegerilor locale şi un prim semnal pentru cum se vor aşeza lucrurile la parlamentare şi chiar la prezidenţiale. De aceea, vă rog foarte mult să trataţi cu maximă responsabilitate şi cu implicare totală aceste alegeri, pentru că de rezultatul alegerilor europarlamentare îndrăznesc să spun că depinde într-o mare măsură destinul Partidului Naţional Liberal, pentru mulţi ani de acum înainte şi poate chiar şi destinul României. Spre deosebire de alţii, la alegerile din 2024 PNL are de partea lui o mulţime de realizări concrete”, a susţinut Bode.

Secretarul general al PNL a menţionat că pentru alegerile de anul viitor fiecare filială îşi va decide obiectivele, ce vor fi prezentate Biroului Politic Naţional. Lucian Bode a mai spus că liberalii din Oltenia au de dus o „bătălie istorică” şi în bugetul pentru anul viitor vor continua investiţiile în regiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *