Bode, trimis de Cîțu să negocieze formarea unei noi majorități în Parlament

Presedintele PNL Florin Citu a anuntat marti ca PNL va froma o echipa de negociere pentru a forma o noua majoritate in Parlament care sa sustina Guvernul Citu. In Parlament se afla acum depuse doua motiuni de cenzura, una cu semnaturi de la USRPLUS si AUR, cealalta fiind a PSD.

„Vom face o echipa de negociere care se va ocupa sa faca majoritate. PNL mandateaza o echipa de negociere si apoi discuta”, a spus Citu, alaturi de Lucian Bode. Bode a fost ales la congresul PNL in functia de prim-vicepresedinte pe Strategii Politice.

„Veti discuta cu PSD?”, a fost intrebat apoi Citu.

„Vom avea o echipa de negociere si vom discuta. Vom negocia”, a raspuns premierul.

El i-a acuzat pe semnatarii motiunilor de cenzura ca „vor sa arunce tara in haos”.

„In Parlament este un festival si o competitie a celor care vor sa destabilizeze tara si sa arunce tara in haos, pe de-o parte PSD, pe de alta parte USR si AUR”, a declarat Citu.

Parlamentarii USR PLUS vor vota prima motiune de cenzura care va fi supusa votului, a anuntat, marti, purtatorul de cuvant al partidului, Ionut Mosteanu.

El a precizat ca Biroul National al USR PLUS a mandatat reprezentantii partidului in Birourile permanente ale Senatului si Camerei Deputatilor sa sustina oricare motiune de cenzura, a USR PLUS si AUR sau cea depusa de PSD, care ajunge vot.

„Fiecare zi cu Florin Citu este o zi pierduta pentru Romania. Noi luam act de faptul ca PNL nu a luat in considerare solicitarea USR PLUS de a-l retrage pe Florin Citu si in acest moment singurul instrument pe care il avem la indemana este motiunea de cenzura. Florin Citu va pleca, fiind demis prin motiune de cenzura. Zilele lui Florin Citu la Palatul Victoria sunt numarate in acest moment. Vom vedea care motiune ajunge prima la vot si parlamentarii USR PLUS vor vota prima motiune care ajunge la vot”, a afirmat Mosteanu, intr-o declaratie acordata presei la Palatul Parlamentului.

One thought on “Bode, trimis de Cîțu să negocieze formarea unei noi majorități în Parlament

  1. D-nul Bode face lucruri garantate!Și de data asta va realiza ceva,exact ca de obicei, adică nimic bun!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *