BOMBĂ: Colin Powell a murit de COVID-19, deși era vaccinat complet

Cu toate ca era „vaccinat complet”, generalul Colin Powell, fost secretar de stat american, a decedat „ca urmare a complicatiilor cauzate de COVID-19” in dimineata zilei de 18.10.2021 la spitalul Walter Reed National Medical Center, a anuntat familia acestuia pe Facebook.

Cand am vazut titlurile din presa romana si straina mi-a atras atentia precizarea ca a murit de „complicatiile cauzate de COVID-19”, dar nu se spunea in titlu daca era vaccinat sau nevaccinat.

„Vazand deja cum organele de propaganda, pretinse a fi presa, mint cu nerusinare, intuitiv mi-am zis ca daca era nevaccinat ar fi scris asta in titlu, ca sa manipuleze lumea. Asa ca m-am pus sa caut sursa primara a informatiei si am gasit-o pe pagina sa oficiala. Vedeti captura in imaginea atasata acestei postari, iar la final gasiti link la acea postare de pe pagina oficiala a lui Colin Powell”, transmite europarlamentarul Cristian Terheș PNȚCD.

Dupa ce cititi postarea originala, unde se precizeaza explicit ca Powell a fost „complet vaccinat”, uitati-va de curiozitate in presa ori urmariti-i la TV pe marii propagandisti sa vedeti daca scriu sau spun acest detaliu important.

E important, mai ales in contextul acestui caz, sa facem un recurs la memorie:

1. Cand s-a vorbit initial despre vaccinurile anti-COVID-19, iar unele voci medicale sau rationale spuneau ca s-au facut prea repede, toata goarna propagandista explica oamenilor ca aceste vaccinuri sunt solutia pentru ca „imunizeaza”, iar cineva vaccinat nu se va mai imbolnavi. S-a spus ca tehnologia era una noua, „revolutionara”, prin urmare nu avea nevoie de atatea teste.

2. Dupa ce au dat drumul la vaccinuri si a inceput sa se vada ca, in fapt, acestea nu-i protejeaza pe toti cei vaccinati, foarte multi imbolnavindu-se cu Covid DUPA ce s-au vaccinat (destui care mai facusera boala si inainte de a fi vaccinati), narativul s-a schimbat si s-a spus ca, de fapt, vaccinul te salveaza „sa faci o forma grava a bolii”, dar nu dai boala altora.

3. Mai dupa o vreme s-a vazut ca cei vaccinati nu doar ca se imbolnavesc ei, dar pot sa dea ei insisi boala altora. Atunci s-a schimbat iarasi narativul public si s-a spus ca vaccinatii se imbolnavesc, de fapt, din cauza celor nevaccinati, care le dau boala (o aberatie logica cat toate zielele).

4. In acest moment realitatea empirica ne demonstreaza urmatoarea situatie de fapt imposibil de tagaduit:

a. Cineva vaccinat poate lua boala si o poate transmite si altora. Nu spun ca toti o si iau, dar realitatea ne arata ca enorm de multi vaccinati fac boala dupa vaccinare.

b. Cineva vaccinat cand face boala, o poate face si in forme grave, cu complicatii, care pot duce la alte probleme de sanatate ori chiar deces, cum a fost cazul lui Powell

c. Cineva vaccinat poatea avea efecte secundare adverse de la vaccin, care sa-i produca probleme medicale ori chiar decesul.

Comercializarea acestor produse medicale, despre care chiar EMA si producatorii admit ca au riscuri, s-a facut „sub autorizatie de urgenta” cu justificarea ca „beneficiile sunt mai multe decat riscurile”.

Puneti voi insiva intr-un cantar acum, pe de o parte, riscul de a te imbolnavi de Covid, nevaccinat fiind, de care poti scapa cu tratament medicamentos ce nu are riscurile vaccinurilor, iar, pe cealalta parte, riscurile enumerate la punctul 4.a – 4.c.

Posibil ca la unii vaccinurile sa functioneze si sa le ofere protectie. Realitatea empirica, insa, ne arata ca asta nu se intampla la toti cei vaccinati.

Acesta este si motivul pentru care, cine doreste sa-si asume acele riscuri ale vaccinului, trebuie sa o faca liber si in cunostinta de cauza. Asa s-a stabilit in lumea vestica dupa cel de-al doilea razboi mondial ca trebuie sa fie administrate tratamentele medicale, tocmai pentru a nu mai ajunge in situatia in care guverne sa faca teste medicale pe oameni fara consimtamantul acestora.

„Daca dorinta este protejarea oamenilor de aceasta infectie, este complet iresponsabil din partea unui stat sau oficial public sa constranga oamenii sa fie expusi la asemenea riscuri, cand exista alternative de tratament a Covidului care nu au riscurile vaccinurilor. De ce nu se promoveaza aceste tratamente?

Din pacate, cazul lui Colin Powell ne-a demonstrat ca, desi esti „complet vaccinat”, poti face nu doar „forme usoare” ale acestei infectii nenorocite.

Greutatea comunicatul familiei lui Powell este cu atat mai mare cu cat acesta a fost tratat la Walter Reed National Medical Center, care e cel mai bun spital militar din lume.

RIP!”, transmite europarlamentarul Cristian Terheș.

=========================

Aici gasiti postarea familiei lui Colin Powell privind decesul acestuia:

https://www.facebook.com/GenPowell/posts/10159730388391719

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *