Boschetarul Ciocolată a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Marian Iuliu, boschetarul din Satu-Mare care „bântuie” pe străzile din Zalău, terorizând orașul, a fost reținut de polițiști pentru furt în cursul zilei de ieri, iar azi va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău au dispus reținerea, pentru 24 de ore, față de un bărbat, de 29 de ani, din comuna Hodod, județul Satu Mare, in cursul zilei de marți, 13 iulie 2021.

Bărbatul, cunoscut cu preocupări infracționale, a fost observat de polițiștii de la ordine publică, încercând să părăsească, în grabă, parcarea unui magazin alimentar, din zona Păcii.

Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că, cu câteva minute înainte, bărbatul ar fi sustras un portmoneu, din vestiarul unui magazin alimentar, din municipiul Zalău.

Portmoneul a fost găsit abandonat la fața locului și a fost predat persoanei prejudiciate.

Tânărul a fost reținut, pentru 24 de ore, iar azi a fost prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă,fiind emis mandatul de arestare pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *