Brantner Environment: Programul de colectare a deșeurilor este modificat de Sărbători

Societatea de salubritate Brantner Environment Sălaj aduce la cunoștința cetățenilor câteva informații privind colectarea deșeurilor menajere în perioada Sărbătorilor.

Potrivit  societății, programul de colectare în municipiul Zalău la punctele de colectare situate în zona blocurilor, rămâne neschimbat, zilele de 25 decembrie și 1 ianuarie fiind libere.

Programul de colectare de la case va fi modificat în această perioadă. De la case, gunoiul va fi ridicat sâmbătă, 26 decembrie, iar colectarea din 1 ianuarie se va efectua în data de 2 ianuarie.

Același program este valabil și pentru orașele Jibou, Cehu Silvaniei și localitățile aparținătoare acestora, cât și pentru comuna Buciumi (gunoi menajer și deșeuri selective). Colectarea va avea loc între orele 6.00 – 22.00.

Reprezentanții societății Brantner fac un apel către cetățeni, rugându-i să nu blocheze căile de acces către punctele de colectare a gunoiului, mai ales a celor de la blocuri și să țină cont de faptul că străzile sunt înguste, iar accesul autospecialelor se face cu dificultate în multe cazuri. Așadar, nu parcați în vecinătatea acestor puncte de colectare a deșeurilor menajere de la blocuri și asigurați-vă că oferiți posibilitatea angajaților de la salubritate să poată ridica gunoiul în condiții bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *