Campania de vaccinare începe și la Șimleu Silvaniei unde sunt programate 200 de cadre medicale

Începând cu data de 05.01.2021, ora 08:00 Campania de vaccinare anti Covid-19 începe și la Șimleu Silvaniei- Centrul de vaccinare Nr.1, care functionează în incinta Spitalului Orășenesc „Prof. Dr. Ioan Pușcaș”.
Pentru prima etapă a campaniei, în acest centru au fost programate și vor fi vaccinate aproximativ 200 de cadre medicale, pentru care a fost deja livrat un număr de 210 doze de vaccin anti Covid-19.
Prima persoană căreia îi va fi administrat vaccinul este Lapohos Andrei- asistentul șef al spitalului, urmat de directorul medical- Dr. Stet Anca Maria- medic primar epidemiolog, Dr. Muste Gențiana- medic primar boli infecțioase, managerul spitalului- Dr. Chim. Marcela Coltău și as. pr.- Crișan Claudia, care s-a oferit voluntar să participe la campania de vaccinare.
În cursul aceleași zile se vor mai vaccina 21 de medici din unitatea sanitară, precum și asistentele sefe din secții/compartimente și alt personal medical și auxiliar, fiind cu toții implicați direct în echipele de tratare a pacienților infectați cu noul coronavirus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *