Caravana SMURD „Fii pregătit” ajunge din nou în județul Sălaj


Există situații limită în care câteva secunde pot schimba totul! Pentru a fi pregătiți cum să acționați în astfel de momente, Caravana SMURD „Fii pregătit” organizează cursuri de instruire pentru acordarea primului ajutor în situații de urgență.

Centrul mobil este construit special pe structura unui tir, are o sală de școlarizare cu o capacitate de 40 de persoane și este dotat cu toate echipamentele medicale şi de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficientă a cursanţilor în cele mai noi tehnici de acordare a primului ajutor.

Așadar, cei interesați pot să își însușească noțiuni de prim ajutor timp de 4 zile, în intervalul orar 10:00-18:00, după cum urmează:

❗️în 27.07.2023 în orașul Șimleu Silvaniei(Platou Parc Central)

❗️în 28.07.2023 în orașul Jibou(Piața 1 Decembrie 1918)

❗️în 29-30.07.2023 în municipul Zalău(Parcarea Value Center)

Lecțiile vor fi ținute la Caravana SMURD de către specialiștii Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Porolissum” al județului Sălaj, paramedici și voluntari.

Vă așteptăm de la mic la mare, să luați parte la sesiunile de informare și la cursurile de acordare a primului ajutor medical de bază.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *