Câștigătorii Concursului de cultură și educație financiar-contabilă, premiați de CECCAR și CJ Sălaj

Azi, 22 aprilie a.c. , în sala festivă a Colegiului Tehnic ”Alesandru Papiu Ilarian” din Zalău a avut loc festivitatea de premiere a elevilor de clasa aXI-a filiera tehnolgică care au participat la a doua ediție a Concursului de cultură și educație financiar-contabilă.
Etapa județeană a Concursului de cultură și educație financiar-contabilă s-a desfășurat în data de 19 aprilie a.c, la care au participat un număr de 10 elevi din orașele Zalău, Șimleu Silvaniei și comuna Hida.
La festivitatea de premiere au participat Dinu Iancu-Sălăjanu – Președinte CJ SALAJ, Sanda Eva Guia – membru în Consiliul Superior al CECCAR, Nicolae Marinel Ghirean –Președinte Filiala CECCAR Sălaj, Ludovica Breban – director executiv Filiala CECCAR Sălaj, Gavriș Loredana – inspector  Informatica din cadrul ISJ, Adela Cristina Barbur – inspector de specialitatea filiera tehnologică din cadrul ISJ și Alina Ramona Cozac – director Colegiul Tehnic API.


În cadrul evenimentului, pe lângă luările de cuvânt al celor prezenți, CECCAR Sălaj și Consiliul Județean Sălaj, au acordat fiecare câtre trei premii și o mențiune elevilor:
Premiul I  – GECAN I.PATRICIA-FELICIA, COLEGIU Tehnologic API
Premiul II  – BIRO I. ALEXANDRA-GABRIELA, CNSB SIMLEU SILVANIEI
Premiul III – CADAR P.RAREȘ-PETRU, COLEGIUL Tehnologic API
Mențiune – MEISAROS V.E. PATRICIA—REBECA, COLEGIUL Tehnologic API
Elevii Gecan Patricia și Biro Alexandra s-au calificat la etapa națională a concursului, ce se va desfășura în luna iunie 2024, la București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *