Cât a costat botezul făcut de Vlăduța Lupău pentru fiul ei Iair

Vlăduța Lupău și Adi Rus au organizat un botez ca în povești pentru fiul lor Iair. Artista a și recunoscut că nu vrea să mai facă petrecerea de nuntă și că acum sărbătorește ambele evenimente: nunta și botezul.

Totul a costat minim 100.000 de euro, dar artista le-a spus apropiaților că a meritat fiecare ban.

Marți, 27 septembrie, a fost botezul la biserică, iar după-amiaza a început petrecerea  într-o locație neprecizată. Sala a fost amenajată ca un basm.

Familia nu s-a uitat deloc la bani și a făcut o petrecere plină de fast, fiind cea mai frumoasă a anului.

Vlăduța Lupău și Adi Rus și-au botezat fiul la un restaurant din zona Clujului și au apelat la un expert în decoruri. A fost același care s-a ocupat de nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc.

vlcsnap-2022-09-28-14h39m26s634.png

Nu au lipsit standurile cu băuturi rafinate, dulciuri și gustări sărate și a fost chiar și un stand cu trabucuri pentru domni.

Pe parcursul petrecerii, Vlăduța Lupău a schimbat nu mai puțin de trei ținute, ultima fiind mai lejeră pentru a putea dansa. Artiștii care au cântat au fost unul și unul: Holograf, Andra și Tzancă Uraganu (numai artiștii au costat 30.000 de euro) au încins atmosfera la Cluj.

vlcsnap-2022-09-28-14h37m43s912.png

De azi să-ți porți crucea pe care Dumnezeu Ți-a dat-o în credință și în dragoste! Să strălucești, să iubești, să te rogi, să mulțumești să fii binecuvântat! Ești minunea noastră!”, a scris Vlăduța Lupău pe Instagram, alături de imaginea cu fiul și soțul său.

vlcsnap-2022-09-28-14h38m09s054.png

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *