Ce spune Poliția despre accidentul mortal din Crișeni

Joi, 16 februarie a.c., în jurul orei 08.30, pe D.N. 1 H, în localitatea sălăjeană Crișeni, un bărbat de 74 de ani, din municipiul Zalău, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Zalău – Jibou, într-o curbă spre dreaptă, pe o porțiune de drum în rampă, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune cu o autoutilitară cu semiremorcă, condusă regulamentar pe direcția Jibou – Zalău, de un bărbat de 41 de ani, din localitatea Vârșolț.

În urma accidentului rutier, conducătorul autoturismului a suferit leziuni care i-au provocat decesul.

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Zalău continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

One thought on “Ce spune Poliția despre accidentul mortal din Crișeni

  1. Cum sa nu se producă accidente pe raza satului Criseni , din moment ce Adm. Criseni NU ÎȘI DA NICI UN INTERES PTR SEMNALIZAREA CORESPUNZĂTOARE , a curbelor ; a direcțiilor Zonale a satului ; a podurilor și a bordurilor de poduri ⁉️⁉️
    De -2 ani am solicitat atenția lor de a marca bordurile podului de la intrarea in Zona-Sat Democrat , in mod corespunzător cu balustrazi reflectorizante și cu indicator “ZONA-Sat Democrat”!!!
    Dar nimeni NU-ȘI DA NICI UN INTERES … pina nu se intimpla o nenorocire
    Menționez ca , foarte mulți din zona sau lovit caroseriile de acele borduri de beton ptr ca intrind in viraj NU LE MAI VEZI IN OGLINZI‼️
    Va rog VERIFICAȚI , reclamația mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *