Cel mai rapid gol din istoria fotbalului românesc, înscris de un fost jucător de la FC Zalău

Fostul jucător la FC Zalău, mijlocașul Radu Ungurianu (25 de ani) a marcat cel mai rapid gol din istoria fotbalului românesc, în Liga 3, în duelul CSM Bucovina Rădăuți – Șomuz Fălticeni, scor 2-0.

Ungurianu a deschis scorul în secunda 4, iar acum a povestit pentru Digi Sport cum s-a gândit să șuteze de la centrul terenului: „Am văzut că portarul era ieșit la 16 metri, după care a coborât la 11 metri, iar apoi s-a întors la 16 metri.

Când arbitrul verifica plasa le-am zis colegilor: ‘Băi, eu dau la poartă’. Așa am simțit în acel moment, să trag la poartă, nu am exersat la antrenament. Nici nu mai știu cum m-am bucurat, n-am realizat pe moment.

Colegii mi-au spus după meci că voi ajunge la știri, dar eu n-am crezut. Îi dedic golul colegului nostru Mugur Florescu, care a suferit recent o ruptură de menisc. Și eu am fost accidentat anul trecut, am stat 10 luni pe bară, am trecut printr-o perioadă grea.

Avem condiții foarte bune acum la Rădăuți, salariile sunt plătite la zi, iar noi ne vom lupta pentru promovare. Orice este posibil în acest campionat. Cred că portarii vor sta mai jos de acum înainte la meciurile noastre (râde)”, a spus Radu Ungurianu, pentru Digi Sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *