Cercetat penal pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat și furt, reținut de polițiștii din Șimleu Silvaniei

La data de 23 aprilie a.c., în urma activităților investigativ-operative întreprinse, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Șimleu Silvaniei au identificat și cercetat un bărbat de 60 de ani, din localitatea Șimleu Silvaniei, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat și furt.

Din cercetări a reieșit că, în noaptea de 15/16 aprilie a.c., bărbatul de 60 de ani ar fi sustras dintr-un autoturism parcat pe o stradă din localitatea Șimleu Silvaniei, mai multe bunuri folosite în construcții, printre care o drujbă electrică și un compresor, cauzând un prejudiciu în valoare de 3.200 de lei.

De asemenea, s-a stabilit faptul că, la data de 22 aprilie a.c., în jurul orei 17.30, bărbatul în cauză ar fi sustras mai multe bunuri dintr-un alt autoturism parcat pe o stradă din localitatea Șimleu Silvaniei, profitând de faptul că ușa acestuia era neasigurată.

Astfel, față de bărbatul de 60 de ani, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Șimleu Silvaniei au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Astăzi, 24 aprilie a.c., bărbatul va fi prezentat unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Șimleu Silvaniei, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Șimleu Silvaniei continuă cercetările, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Șimleu Silvaniei, în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *