Cercetat penal pentru deținere de droguri de risc

Vineri, 24 februarie a.c.,la ora 17.22, pe strada Fabricii din municipiul Zalău, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Zalău au depistat în trafic un autoturism, condus de un bărbat de 33 de ani, din comuna Fălciu, județul Vaslui.

În urma efectuării controlului autoturismului, polițiștii au descoperit, într-un compartiment al scaunului din dreapta față, un pachet de țigarete în interiorul căruia se aflau mai multe plicuri transparente, care conțineau fragmente vegetale, de culoarea verde-olive, despre care există suspiciunea că fac parte din categoria celor care produc efecte psihoactive și sunt interzise la deținere.

În urma testării preliminare de drog, s-a constatat că bărbatul de 33 de ani nu consumase substanțe cu efect psihoactiv.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de deținere de droguri de risc și au ridicat întreaga cantitate de substanțe.

Toată documentația a fost înaintată polițiștilor din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sălaj, în vederea continuării cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *