Cerșetori din comuna Românași amendați de Poliția Locală Satu Mare

În total, 11 persoane au fost ridicate de pe Drumul Careiului din municipiul Satu Mare, suspectate pentru că apelau la mila publică.

Polițiștii locali au identificat persoane, dintre care trei minori. Opt dintre cei ridicați sunt din județul Sălaj, în timp ce alte trei persoane au domiciliul în județul Bistrița.

“Cerșetorii din Sălaj și Bistrița-Năsăud s-au întors. Poliția Locală i-a trimis din nou acasă. Polițiștii locali au ridicat de pe Drumul Careiului 11 persoane, din care 3 minori, din Sălaj și Bistrița-Năsăud, prinse la cerșit. 8 dintre cerșetori sunt din Românași (Sălaj) și 3 din Năsăud”, precizează autoritățile sătmărene.

Fiecare dintre cerșetori au fost amendați și au fost trimiși acasă. În ceea ce privește cei trei minori, a fost anunțată Direcția de Asistență Socială și Protecție a Copilului din județul Satu Mare, dar și din Sălaj.

“În cazul minorilor, a fost sesizată Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Satu Mare, respectiv Sălaj”, au subliniat autoritățile locale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *