Cetățenii din comuna Horoatu Crasnei au acces la serviciul de plăți online

Primarul Mirișan Marian a finalizat un proiect foarte important în digitalizarea administrației publice locale de la Horoatu Crasnei. Cu bani de la bugetul local a fost realizat un site web nou al Primăriei, care este actualizat permanent cu informații utile pentru cetățeni și cuprinde Monitorul Oficial Local, proiectele de investiții, ședințele și proiectele de hotărâre a Consiliului Local, dispozițiile primarului, totul cu scopul de a arăta transparență în luarea deciziilor la nivel local.

O noutate care a fost deja implementată și funcționează la nivelul Comunei Horoatu Crasnei este serviciul de plăți online a taxelor, impozitelor și amenzilor direct din fața calculatorului sau de pe un telefon mobil, ne mai fiind necesar deplasarea la sediul Primăriei.

Există două posibilități pentru plata online a taxelor și impozitelor: 

1. Sectare plată fără autentificare prin introducerea CNP-ului, după care se poate vizualiza sumele de plată


2. Crearea unui cont – recomandăm acest lucru prin înregistrare utilizator nou, după care persoana se va loga cu parola și va avea acces la toate informațiile înregistrate în primărie (plăți online, registru agricol, terenuri, case, mijloace de transport, amenzi, istoricul plăților, altele).


4. Nomenclatură stradală pentru prima dată în toate satele

Comuna Horoatu Crasnei nu a avut o nomenclatură stradală aranjată ca la carte, așa cum se cere și cum este normal într-o societate civilizată. Primarul Mirișan Marian a achiziționat numere pentru fiecare gospodărie din comună și urmează să fie montate în toate satele. Totodată nomenclatura stradală a fost implementată și electronic fiind disponibilă pe site-ul web al primăriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *