Cinci medici sălăjeni nominalizați că NU iau șpagă pe „Harta binelui din spitalele de stat”

Proiectul „Harta binelui din spitalele de stat”, s-a născut după o experiență personală a jurnalistului Alex Nedelea, pe care a avut-o la internarea într-un spital bucureștean.

Obișnuiți cu poveștile anilor `90 despre cum „mori cu zile dacă nu dai ceva”, jurnalistul a încercat să înțeleagă dacă a fost martorul unor excepții sau lucrurile s-au schimbat semnificativ în sistem. Așa că acesta a cerut cititorilor să îi spună dacă și ei au fost tratați corect de personalul medical dintr-un spital de stat, fără să trebuiască să dea cuiva vreo „atenție”.

Au urmat sute de mesaje cu nume de spitale și de secții unde oamenii au avut numai cuvinte de laudă la adresa medicilor cărora nu le băgaseră nimic în buzunare sau la care încercaseră și fuseseră refuzați.

Printre medicii apreciați de pacienți se numărăr și cinci medici din Sălaj, de la Spitalul Județean de Urgență Zalău. Eu sunt convins că sunt mult mai mulți medici în Sălaj care NU i-au șpagă și care sunt dedicați pacientului.

  1. Dr. Robert Geza Futo – Sălaj Chirurgie Spitalul Județean de Urgență Zalău
  2. Dr. Kramar Taras – Chirurgie Spitalul Județean de Urgență Zalău
  3. Dr. Mihaela Timis – Boli infecțioase Spitalul de Boli Infecțioase Zalău
  4. Dr. Teodora Cucuian – Boli infecțioase Spitalul de Boli Infecțioase Zalău
  5. Dr. Cristina Fati – Boli infecțioase Spitalul de Boli Infecțioase Zalău

Dacă vrei să ajuți și tu la schimbarea mentalității, distribuie acest articol pentru ca lista să ajungă la cât mai mulți pacienți.

Catalogul aceasta are scopul de a semnaliza că în sistemul sanitar de stat sunt din ce în ce mai mulți profesioniști extraordinari, mulți cu experiență în străinătate și întorși să muncească în țara lor, asumându-și aici o muncă mult mai grea în spitale cu clădiri expirate și prost dotate.

Oameni pentru care niște bancnote azvârlite ca la lăutari sau vârâte de pacienți pe șestache în buzunarele halatelor, ar putea însemna o jignire profundă.

Așadar, ce urmează să vedeți nu e un sec inventar de oameni, ci prescripția unei țări în vindecare.

  1. Vă puteți folosi de căsuța „caută ” pentru a selecta în funcție de județ, de spital sau de specialitate.
  2. Pentru utilizatorii variantei mobile, apăsați semnul „+” din dreptul medicului pentru detalii.

Lista incompletă a medicilor din spatele hărții binelui din spitalele de stat – link

3 thoughts on “Cinci medici sălăjeni nominalizați că NU iau șpagă pe „Harta binelui din spitalele de stat”

  1. In cazul acesta faceți discriminare. Majoritatea medicilor din Spitalul Județean Salaj din Zalău nu iau mită. Pe ce va bazați când treceți doar 6 ?

  2. In cazul acesta faceți discriminare. Majoritatea medicilor din Spitalul Județean Salaj din Zalău nu iau mită. Pe ce va bazați când treceți doar 6 ?

  3. Exact ce vreți sa scoateți în evidenta? Medicii? Eu cred ca mai sint și alții chiar la chirurgie. Dar cei mai calmi medici, care vorbesc frumos și se comporta frumos cu pacienții și nuiau mita pe aceia nu ii vedeți?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *