Cinci persoane bănuite de comiterea a şapte infracţiuni depistate de Poliție

Şapte infracţiuni rutiere au fost constatate de poliţişti la sfârşitul săptămânii trecute, în timpul activităţilor de supraveghere a traficului. Bănuiţi de comiterea faptelor sunt cinci sălăjeni.

►Prima faptă a fost constatată de către poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Jibou. La data de 23 aprilie a.c., ora 18:20, un bărbat de 47 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Comunal 46, prin localitatea Solomon a fost oprit pentru control de către poliţişti.

Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că bărbatul avea permisul de conducere anulat.

►În aceeaşi zi (23 aprilie a.c., ora 19.09), poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că un autoturism a intrat în gardul unui imobil, pe raza localităţii Turbuţa, iar şoferul îi posibil a fi sub influenţa alcoolului.

Ajunşi la faţa locului a fost identificat conducătorul autoturismului, în persoana unui tânăr de 34 de ani, iar din verificări a rezultat faptul că acesta nu posedă permis de conducere.

De asemenea, maşina nu era înmatriculată.

Testarea cu alcooltestul a evidenţiat o valoare de 1,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

►O zi mai târziu (24 aprilie a.c., ora 13.04), un tânăr de 22 de ani a fost depistat în trafic de poliţiştii din Şimleu Silvaniei, pe Drumul Naţional 1H, prin localitatea Nuşfalău în timp ce conducea un autoturism, care nu avea montate plăcuţele cu numerele de înmatriculare. Maşina era radiată din circulaţie, din data de  22 aprilie 2021.

Şi poliţiştii din Cehu Silvaniei au constatat la sfârşitul săptămânii trecute o infracţiune la regimul circulaţiei rutiere. Un bărbat de 58 ani, care circula prin Cehu Silvaniei a fost depistat cu o alcoolemie de 1,17 mg/l alcool pur, în aerul expirat.

►Alt sălăjean, în vârstă de 45 de ani, a fost identificat conducând autoturismul proprietate personală, prin localitatea Cheud, cu o alcoolemie de 1,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, acesta avea permisul de conducere suspendat.

În toate cazurile, poliţiştii au întocmit dosare penale, iar la finalizarea cercetărilor acestea vor fi înaintate la parchet cu propuneri legale. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *