Cine va ocupa funcția vacantă de șef al Poliției Municipiului Zalău. Vezi ce spune șeful Poliției Sălăjene


Odată cu promovarea concursului de către Crăciun Stelian pentru funcția de adjunct al inspectorului șef, postul de șef al Poliției Municipiului Zalău se va vacanta, astfel că mulți vor râvni la această importantă funcție din arhitectura Poliției Sălăjene.

Potrivit celor de la IGPR, actualul adjunct de la IPJ Sălaj, Bucur Mihai, se va întoarce pe funcția de bază din Sibou. Bucur Mihai a fost împuternicit pe funcția de adjunct la IPJ Sălaj la data de 18.10.2022. Bucur se va întoarce de unde a venit, respectiv la Sibiu, pe funcția de bază, cea de ofițer specialist în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice al Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu.


Șeful IPJ Sălaj, Stupar Marius: „Îmi doresc ca viitorul șef al Poliției Municipiului Zalău să fie un ofițer integru”

„După numirea pe funcție a d-lui Stelian Crăiciun, funcția de șef al Poliției Municipiului Zalău devine vacantă. Pe această cale îl felicit pe dl Stelian Crăciun și îi urez bun venit în echipa managerială a IPJ Sălaj.

La nivelul conducerii IPJ Sălaj vom analiza ofițerii care îndeplinesc condițiile pentru a putea fi împuterniciți până la scoaterea la concurs a funcției de șef al Poliției Municipiului Zalău.

Îmi doresc ca viitorul șef al Poliției Municipiului Zalău să fie un ofițer integru, cu experiență, serios, cu viziune, cu potențial, cu inițiativă și să aibă capacitatea de a aduce un plus valoare intituției pe care urmează să o conducă.

Decizia finală se va lua la nivelul conducerii IPJ Sălaj”, a declarat șeful Poliției Sălăjene, Stupar Marius pentru Ziarul Monitorul de Sălaj.


„Lupta” pentru șefia Poliției Municipale Zalău se va da probabil între cei doi adjuncți – Rolnic Ionuț și Lupu Florin

Subcomisar de poliție Rolnic Ionuț are o experiență de 12 ani în Poliția Română, a absolvit  Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” București- Ordine și Siguranță Publică, a urmat Facultatea de Drept la Arad, are studii postuniversitare la UBB Cluj.

În cei 12 ani de activitate în Poliție, Rolnic Ionuț a ocupat cele mai înalte funcții – ofițer specialist la Serviciul Autoprotecție București, aproape un an a fost șef Birou protecție Internă –D.G.P.I-S.J.P.I. Sălaj și a mai fost timp de un an împuternicit adjunct la IPJ Sălaj.

Din iunie 2019, Rolnic Ionuț ocupă funcția de adjunct la Poliția Municipală Zalău.

Comisar șef de poliție Lupu Florin Cristian are o experiență de 18 ani în Poliția Română, specializat în domeniul ordinii și liniștii publice. Din anul 2016 până în mai 2023, Lupu Florin a îndeplinit funcția de șef birou la Biroul Ordine Publică pentru Mediul Urban., iar din 4 mai ocupă funcția de adjunct la Poliția Municipală Zalău, după ce a promovat concursul.

Lupu Florin a absolvit Factultatea de Drept la Arad, are un masterat „Managementul activitatilor de ordine publica si siguranta nationala” din cadrul Academiei de Politie „Alexandru Ioan Cuza” Bucuresti, precum și un curs postuniversitar „Drepturile omului in institutiile de de ordine publica si siguranta publica”, absolvit tot în cadrul Academiei de Poliție din București.

One thought on “Cine va ocupa funcția vacantă de șef al Poliției Municipiului Zalău. Vezi ce spune șeful Poliției Sălăjene

  1. Facultatea de drept la Arad.De ce nu i ziceți pe nume, ca i de mare renume Vasile Goldis.Am ajuns sa ne laudam cu facultati de 2 lei.Profesionisti ce mai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *