Cioloș către colegii săi dați afară de Cîțu: Sunteți victime ale unui premier care abuzează de o funcție ocupată

Dacian Cioloș transmite un mesaj de încurajare colegilor din USR PLUS care au fost dați afară din administrație de Florin Cîțu. „Nu ați făcut nimic greșit! Dimpotrivă, sunteți victime ale unui prim-ministru care abuzează de o funcție pe care o ocupă și cu voturile noastre și cu care de ceva vreme nu se mai poate lucra în interesul cetățenilor”, scrie copreședintele formațiunii politice pe Facebook.

Dacian Cioloș: „Aș vrea să le transmit câteva gânduri colegilor din administrație care au fost sau vor fi demiși de premierul Cîțu în aceste ore.

Am trăit și eu, în 2016, împreună cu toată echipa din guvernul pe care l-am condus, frustrarea și sentimentele care vă apasă acum pe voi. Nu e simplu, știu ce ați făcut în aceste luni, cu ce dedicare și speranțe v-ați început mandatele și de ce greutăți v-ați lovit.

Știu și că nu v-a fost simplu să renunțați la alte angajamente pentru a intra într-o administrație care se opune reformelor și stilului nostru de lucru.

Nu ați făcut nimic greșit! Dimpotrivă, sunteți victime ale unui prim-ministru care abuzează de o funcție pe care o ocupă și cu voturile noastre și cu care de ceva vreme nu se mai poate lucra în interesul cetățenilor.

Credința mea este că nu peste mult timp el va fi cel care va lua o pauză de guvernare și voi veți face ce ați început cu profesionalism.

Vă mulțumesc și sper să vă revăd la lucru cât mai repede în aceeași coaliție, dar cu un alt premier”.

Premierul i-a destituit miercuri seara pe secretarii de stat ai USR PLUS

Florin Cîțu i-a destituit miercuri seara pe secretarii de stat ai USR PLUS. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial.

„În momentul în care ai negociat cu AUR și cu PSD, nu pot să am secretari de stat în ministere, pentru că eu nu știu ce interese vor reprezenta acolo, ale AUR, ale PSD”, a precizat, la Digi24, Florin Cîțu.

În privința directorilor susținuți de USR PLUS în instituții deconcentrate, Cîțu susține că aceștia au câștigat concursuri și că va fi respectată legea.

One thought on “Cioloș către colegii săi dați afară de Cîțu: Sunteți victime ale unui premier care abuzează de o funcție ocupată

  1. Mă ciobanule, botezat Căcâțu,ești în stare să respecți rezultatele unui examen pentru un post???Nu trebuie să fii tare prost ca să îți dai seama că orice concurs e câștigat de cel car organizează concursul!!!
    [Dr.Lapoș N Nicolae-Opere alese vol 3]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *