Claudia Criste PNȚCD Sălaj, în TOPUL celor mai activi tineri politicieni din Sălaj

Un nou sondaj realizat de Grupul de pe Facebook – UNIȚI PENTRU SĂLAJ, cu tema CEL MAI ACTIV TÂNĂR POLITICIAN ÎN ANUL 2021, a scos în evidență faptul că Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat Sălaj are unul dintre cei mai apropiați tineri.

Este vorba de Claudia Diana Criste, președintele tineretului PNȚCD Sălaj, o fată ambițioasă și determinată să sprijine tinerii să intre în politică pentru a schimba în bine întreaga Românie.

În topul sondajului s-au aflat viceprimarul Orașului Jibou, Vlad Pașcalău și Claudia Criste de la PNȚCD, care au reușit să obțină fiecare peste 700 de voturi, chiar dacă social-democratul Vlad a câștigat la doar câteva voturi distanță.

Sondajul a avut un impact la nivel național fiind văzut de peste 300.000 de persoane și distribuit de pe 450 de ori.

În cadrul sondajului au fost măsurați 16 dintre cei mai relevanți tineri politicieni din Sălaj,membrii partidelor PSD, PNL, UDMR, PNȚCD și USR-PLUS.


Mesajul transmis de președintele TNȚCD Sălaj, Claudia Diana Criste:

„Dragi sălăjeni, vă mulțumesc tuturor pentru susținerea pe care mi-ați acordat-o atât în proiectele realizate în ultimul an, cât și în cadrul sondajului on-line privind activitatea celor mai implicați tineri politicieni din Sălaj!

Sunt sigură că vom face lucruri frumoase în continuare, rezultatul sondajului motivându-mă și mai mult în acest sens.

Sunt foarte bucuroasă pentru faptul că atât de mulți sălăjeni sunt alături de organizația de tineret a PNȚCD Sălaj și vă asigurăm pe toți că vom continua lupta pentru suveranitatea, prosperitatea și demnitatea României, astfel încât românii plecați să se întoarcă, iar cei rămași acasă să nu mai plece.

România noastră are tineri devotați cărora trebuie să li se dea o șansă să se implice!”, a voastră, Claudia Criste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *