CNAIR a demarat lucrările de modernizare pe mai multe drumuri naționale

🚥 Pe mai multe tronsoane de drumuri naţionale din judeţul Sălaj sunt în curs de execuţie sau urmează să fie realizate lucrări de modernizare, derulate de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

🚧 Astfel, în aceste zile se execută lucrări de întreţinere şi reparaţii pe DN 1F, între localităţile Bocşa şi Şărmăşag. De asemenea, sunt efectuate măsurătorile topografice pe DH 1G, între localităţile Sînmihaiu Almaşului şi Hida, în circa o lună proiectul de modernizare a tronsonului de 5 kilometri urmând să fie scos la licitaţie.

📌 „Le mulţumesc celor de la CNAIR pentru buna colaborare, pentru faptul că au răspuns cu solicitudine la sesizările pe care le-am făcut în ceea ce priveşte problemele existente pe anumite sectoare de drumuri naţionale. Mă bucur să constat că echipele companiei intervin cu promptitudine şi seriozitate, sprijinindu-ne eforturile în vederea asigurării şi creşterii gradului de siguranţă a circulaţiei pe drumurile publice care traversează judeţul nostru. Sunt încrezător în ceea ce priveşte viitorul acestei colaborări, una care va aduce beneficii tuturor participanţilor la trafic”, a declarat Dinu Iancu-Sălăjanu, preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *