Compania de Apă Zalău anunță întreruperea furnizării apei potabile în cartierele Brădet și Meseș

În vederea efectuării unor lucrări PROGRAMATE de întreținere la reţeaua publică de alimentare cu apă, Compania de Apă Someș S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile, după cum urmează:

DATA: 10.03.2022

Localitatea: Zalău

Strada/lista străzilor afectate: Cartierul Brădet:Pictor Ioan Sima,Aleea Mesteacanului,Aleea Bradului, Avram Iancu, Muncitorilor, Olarilor, Pomilor

Cartierul Meseș: Stefan cel Mare, Mircea cel Batran,Matei Basarab,Dimitrie Cantemir,Alexandru I.Cuza,Alexandru cel Bun,Petru Rares,Aleea Movilestilor,Despina Domana,Matei Corvin,Maria Doamna,Stefan Bathory.

Interval orar afectare furnizare serviciu: între orele 08:30-16:00.

Rugăm Clienții Companiei să ia măsuri de stocare a acelor cantități de apă care să le acopere necesitățile pentru perioada anunțată.

În cazul întreruperilor datorate unor lucrări  PROGRAMATE, clienții din zonele afectate sunt anunțați cu cel puțin 24 h înainte prin publicare pe website, facebook și anunț în mass-media. În cazul clienților care au furnizat un număr de telefon mobil, se transmite o notificare prin SMS.

Recomandăm insistent tuturor clienților și utilizatorilor să transmită pe email relatiiclienti.sj@casomes.ro sau prin sms la nr. 0738108492, numărul de telefon mobil în vederea introducerii în baza de date a Companiei pentru a fi notificați prin SMS în cazul întreruperilor programate ale alimentării cu apă.

Mulțumim pentru înțelegere!

Dispecer/Sef Sectie: Jako Gyula

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *