Compania ZOOFARM – cel mai extins lanţ local de magazine agricole, fitofarmacie și farmacie veterinară

Firma ZOOFARM SRL, înființată în anul 1998 cu obiectul de activitate comercializararea de produse farmaceutice de uz veterinar, produse fitosanitare, furaje, accesorii pentru fermă, pui de o zi (găină, curcă, rață, gâscă), are deja o experiență de peste 22 de ani pe piață.

Compania ZOOFARM are mai multe puncte de lucru, atât în Zalău, cât și în Sărmășag, Panic sau Coșeiu.

În Zalău la Astralis ZOOFARM are două puncte de lucru – program de funcționare 8.00-18.00:

  • Fitofarmacie

  • Centru Medical Veterinar Astralis compus din Farmacie veterinarinară, cabinet veterinar, magazine de furaje și pui de o zi.

ZOOFARM are un magazine agrigol tot în Zalău situat pe str. Fabricii nr 25 – program de funcționare 8.00 – 17.00, unde se comercializează furaje, semințe, îngrășăminte. În cadrul magazinului agricol funcționează și depozitul farmaceutic veterinar al SC Romvac SRL.

În cadrul companiei lucrează trei medici veterinari ajutați de patru tehnicieni veterinari, iar împreună formează o echipă profesionistă și dedicată.

ZOOFARM are un magazine agricol în Sărmășag str Principala nr 1 B, în cadrul căruia funcționează o fitofarmacie și un punct farmaceutic veterinar deservite de un technician agronom și un technician veterinar.

Tot în cadrul ZOOFARM funcționează o fabrică de nutret combinat situate în comuna Coșeiu nr. 81, unde se produc furaje pentru toate speciile de animale.


NOU! Ca și o noutate, la începutul anului 2021 ZOOFARM a deschis un nou magazin de profil Agrozooland, în cadrul căruia puteți găsi produse fitofarmaceutice, îngrășăminte, produse farmaceutice veterinare, furaje, pui de o zi și tot ce tine de necesarul de functionare a unei ferme.

Agrozooland este situat în Panic pe E 81 nr 1/R/3, lângă fabrica Flavoia sau vizavi de târgul de vechituri – La Brocantă.


Îi găsești în Zalău, Complexul Astralis sau str. Fabricii nr. 25,

e-mail:  sczoofarmsrl@yahoo.com, telefon 0722 744 110

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *