Comuna Horoatu Crasnei simte un „boom” de dezvoltare cu primarul Mirișan la conducere

Odată ce s-a schimbat conducerea administrație publice locală, și la conducerea Primăriei Horoatu Crasnei a venit liberalul Mirișan Marian, comuna a început să prindă viață, iar noul primar a început să deblocheze rând pe rând fiecare proiect.
Mai mult, primarul Mirișan a profită la maxim de faptul că și Guvernul este de partea lui, iar în acest sens a făcut mai multe drumuri la București, unde cu sprijinul minitrului Lucian Bode a reușit să depună mai multe proiecte de investiții la Compania Națională de Investiții București, pentru Căminul Cultural din Stârciu, asfaltarea drumurilor, centru medical nou și modern, dar și alte proiecte importante.
În sedința de Consiliu Local din data de 6 aprilie, au fost analizate și aprobate mai multe hotărâro deosebit de importaten pentru comuna Horoatu Crasnei, cum ar fi construirea unui pod pe drumul comunal DC 79, extinderea rețelei de alimentare cu apă între Hurez și Șeredeiu, dar și introducerea rețelei de canalizare menajeră în toată comuna.
1. Proiect de Hotărâre privind aprobarea necesității și oportunității întocmirii Studiului de fezabilitate, documentații tehnice conform certificatului de urbanism, expertiză tehnică, studiu geotehnic pentru investiția ,,Realizarea unui pod pe DC 79 și amenajarea albiei pe o distanță de 200 m in localitatea Hurez, Comuna Horoatu Crasnei, județul Sălaj”.

2. Proiect de Hotărâre privind aprobarea necesității și oportunității întocmirii Studiului de fezabilitate, documentații tehnice conform certificatului de urbanism, studiu geotehnic pentru investiția ,,Extindere rețea de alimentare cu apă pe o lungime cuprinsă între 15-20 Km în localitățile Hurez și Seredeiu din comuna Horoatu Crasnei, județul Sălaj”.

3. Proiect de Hotărâre privind aprobarea necesității și oportunității întocmirii Studiului de fezabilitate, documentații tehnice conform certificatului de urbanism, studiu geotehnic pentru investiția ,, Rețea de canalizare menajeră în comuna Horoatu Crasnei „.
“Mulțumesc pe aceasta cale tuturor consilierilor locali pentru disponibilitatea și implicarea în realizarea unor proiecte importante pentru comuna noastră ”, primar Marian Mirisan.

One thought on “Comuna Horoatu Crasnei simte un „boom” de dezvoltare cu primarul Mirișan la conducere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *