Comunicat de presă PNRR – Comuna Mirșid

Comunicat de presă

„PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

Proiect: REABILITAREA,MODERNIZAREA SI DOTAREA INFRASTRUCTURII CULTURALE(CAMIN CULTURAL) DIN SATUL MOIGRAD POROLISSUM,COMUNA MIRSID,JUD SALAJ”

Beneficiar: Comuna MIRSID

Proiectul este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), Componeta 10- Fondul Local I.3 – Reabiliarea moderată a cladirilor publice pentru a îmbunatăți serviciile publice prestate la nivelul unitaților administrativ-teritoriale Titlul apel: apel PNRR/2022/c10/I3-962, Runda 1

Obiectivul investițieieste cresterea eficientei energetice în cladirea CAMINULUI CULTURAL din localitateMoigrad Porolissum, comuna Mirsid, județul Salaj, prin reducerea nivelului anual al gazelor cu efect de seră și diminuarea consumului anual de energie.

Obiectivul specific al I.3 din componenta C 10 PNRR este:Reabilitarea moderată a cladirilor publice pentru a imbunatăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale.Cresterea efecientei energetice ca deziderat general în vedeea scăderii consumului de energie și al emisiiilor de gaze cu efect de seră se afla pe agenda organizațiilor mondiale de câteva decenii, din  momentul în care rapoartele științifice au  demonstrat amploarea schimbărilor  ireversibile din punct de vedere climatic și consecințele acestora  pe plan global.

In cazul de fata, se doreste implementarea unui proiectcare stabileste interventii din punct de vedere termic asupra cladirilor publice, asa cum este si cladirea Caminului cultural din localitatea Moigrad Porolissum com Mirsid (cladirea obiect al proiectului).

Indicatorii specifici ai proiectului sunt:

  • Îmbunătățirea condițiilor de confort interior;
  • Reducerea consumului de energie;
  • Reducerea costurilor de întreținere;
  • Reducerea emisiilor poluante generate de producerea, transportul și consumul de energie;

Locul de implementare al proiectului: Terenul se găsește în intravilanul satului MOIGRAD POROLISSUM nr. 80 com. MIRSID jud. SALAJ identificat prin nr. cadastral 51250 proprietar tabular COMUNA MIRSID

Informații proiect:

  • Valoarea totală a proiectului: 1.101.471,18 RON
  • Valoarea maximă a finanțării nerambursabile: 1.101.471,18 RON
  • Data începerii proiectului: 10.02.2023
  • Data finalizării proiectului10.02.2025
  • Codul proiectului de finanțare: C10-I3-962

Date de contact beneficiar:

Adresa: cod poștal 457250 ,strPRINCIPALA nr. 89loc. MIRSID jud. SALAJ

Telefon: 0260663591 E-mail: primaria@comuna mirsid .ro

E-mail: primaria@comuna mirsid .ro

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *