Concert: Trupa Holograf vine la Zalău în 27 mai cu un nou album

În seara de 27 mai, de la ora 20:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău va avea loc un concert Holograf, în care trupa va interpreta cântece de pe noul său album, „Cum bate inima ta”, alături de hiturile care i-au făcut cunoscuți.

Zălăuanii sunt invitați să participe sâmbătă seara la acest eveniment recomandat de ProTeatru. Începând cu ora 20:00, faimoasa trupă Holograf, cu o activitate de peste 40 de ani, va ține un concert unic la Casa de Cultură a Sindicatelor. Cu toții cunoaștem șlagărele acestora și ne bucurăm să-i primim de data aceasta cu ocazia lansării noului album în orașul nostru.

Potrivit pentru multe gusturi, acest concert este o ocazie bună de petrecere a serii alături de cei dragi. De aceea, este recomandată achiziționarea online a biletelor, având în vedere locurile limitate. Link-ul la care se poate face acest lucru este următorul: https://bilete.sublime.ro/bilete-zalau-holograf-cum-bate-inima-ta-84898/ 

ProTeatru recomandă acest eveniment și vă invită să vă bucurați de sosirea la Zalău a trupei Holograf, una dintre cele mai mari trupe rock din istoria muzicii românești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *