Condamnat la închisoare pentru infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul colegilor de la Secția 6 Poliție Rurală Crasna, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Şimleu Silvaniei.

La data de 25 noiembrie a.c., polițiștii au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Şimleu Silvaniei, pe numele unui bărbat de 62 de ani, din comuna Crasna.

Bărbatul a fost condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de un an, 5 luni şi 20 de zile închisoare, pentru conducere fără permis şi uz de fals şi complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

La data de 20 septembrie 2020, acesta a condus autoturismul pe Drumul Judeţean 108G, prin localitatea Cizer, fără a poseda permis de conducere.

La solicitarea documentelor, persoana în cauză a prezentat poliţiştilor un permis de conducere fals, eliberat de autorităţile din Ungaria.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj și urmează a fi transferat la penitenciar în vederea executării pedepsei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *