Condamnați la închisoare pentru infracțiuni rutiere sau ultraj, depistați și încarcerați de poliţiştii sălăjeni

Joi, 15 decembrie a.c., polițiștii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au depistat și reținut un bărbat de 47 de ani, din municipiul Zalău, județul Sălaj.

Judecătoria Zalău a emis pe numele acestuia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la un an și 6 luni de închisoare, pentru comiterea unor infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Tot joi, 15 decembrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Jibou au depistat și reținut un bărbat de 29 de ani, din localitatea Jibou, județul Sălaj, pe numele căruia Judecătoria Jibou a emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 2 ani, 8 luni și 28 de zile de închisoare în regim de detenție, pentru comiterea infracțiunii de ultraj.

Cei în cauză au fost introduși în Centrul de Reținere Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, urmând a fi transferați la Penitenciarul Satu Mare, pentru executarea pedepsei la care au fost condamnați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *