Conducerea Poliției Municipale Zalău infectată cu COVID/ La comandă este adjunctul Rolnic

Este deja cunoscut faptul că, comandatul Poliției Municipiului Zalău, comisar șef Sturzu Pompiliu este infectat cu Coronavirus și se află la domiciliu. Șeful Poliției se simte bine și mai are de petrecut acasă în concediu medical doar două zile, urmând ca de săptămâna viitoare să revină la serviciu.

Înainte cu o zi, a fost testată pozitiv și adjunctul șefului Poliției Municipale Zalău, Violeta Pencu, soția șefului STS Sălaj. Starea ei de sănătate este bună, iar tratamentul la făcut acasă, urmând să revină și ea la muncă de săptămâna viitoare.

Informațiile au fost confirmate public în cadrul unei conferințe de presă la Prefectură, de șeful Poliției sălăjene, Marius Stupar.

„La Poliția Municipiului Zalău îl avem pe comandant care a fost infectat de o săptămână și mai avem un adjunct care este pozitiv și care urmează să iasă de sub tratament. La acest moment avem 13 polițiști care sunt testați pozitivi și încă 7 polițiști carantinați la domiciliu pentru că sunt contacți direcți”, a declarat șeful IPJ Sălaj, Stupar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *