Conducerea Primăriei Municipiului Zalău, alături de absolvenții facultății de Geografie, extensia universitară Zalău

Pentru stundenții specializării Geografia Turismului de la Universitatea Babeș-Bolyai, Facultatea de Geografie, extensia universitară Zalău, astăzi „a sunat” cel din urmă clopoțel, într-un eveniment festiv ce a avut loc în Amfiteatrul Parcului Central din Zalău.
Primarul Ionel Ciunt, împreună cu viceprimarii Teodor Bălăjel și Nicole Fazakas și cu administratorul public Călin Cristian Forț au onorat invitația conducerii facultății de a fi alături de absolvenții Promoției 2024 în acest moment special.
🟣În cadrul deschiderii festivității, primarul Ionel Ciunta transmis felicitări absolvenților pentru alegerea de a dobândi statutul de student, subliniind că „generația voastră trebuie să facă față unor imense provocări, iar cu siguranță studiile universitare vă vor ajuta să aveți încredere în propriile forțe și să aveți înțelepciunea necesară de a alege ceea ce este mai bine pentru voi. Mult succes la examenele care vă așteaptă și în viață!”

One thought on “Conducerea Primăriei Municipiului Zalău, alături de absolvenții facultății de Geografie, extensia universitară Zalău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *