Consilierii județeni P.S.D au votat proiectele de dezvoltare finanțate prin Anghel Saligny

INFORMAȚII PENTRU CETĂȚENII JUDEȚULUI SĂLAJ

În ședința extraordinară a Consiliului Județean Sălaj, convocată de îndată azi, 09.08.2022, s-au aflat pe ordinea de zi o serie de proiecte de hotărâre pe care consilierii județeni P.S.D. Sălaj le-au votat pentru a fi finanțate prin Programul național de investiții „Anghel Saligny”. Apreciem că aceste proiecte sunt foarte importante pentru locuitorii Sălajului (unele dintre ele fiind inițiate încă din legislatura anterioară) și vor facilita locuitorilor zonelor respective accesul mai ușor și sigur la drumurile naționale care fac legătura cu județele limitrofe.

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenții, a actualizării indicatorilor tehnico-economici și a devizului general pentru obiectivul de investiții „Punere în siguranţă pod peste râul Someș, pe DJ 108S km 0+300, în localitatea Rus”, aprobat pentru finanțare prin Programul național de investiții „Anghel Saligny”, precum și a sumei reprezentând categoriile de cheltuieli finanțate de la bugetul județului pentru realizarea obiectivului.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenții, a actualizării indicatorilor tehnico-economici și a devizului general pentru obiectivul de investiții „Punere în siguranță pod peste Valea Șimișnei pe DJ 108S km 8+250, Loc. Șimișna”, aprobat pentru finanțare prin Programul național de investiții

„Anghel Saligny”, precum și a sumei reprezentând categoriile de cheltuieli finanțate de la bugetul județului pentru realizarea obiectivului.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenții, a actualizării indicatorilor tehnico-economici și a devizului general pentru obiectivul de investiții „Punere în siguranță pod peste râul Someș, pe DJ 108E, km 1+630”, aprobat pentru finanțare prin Programul național de investiții „Anghel Saligny”, precum și a sumei reprezentând categoriile de cheltuieli finanțate de la bugetul județului pentru realizarea obiectivului.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenții, a actualizării indicatorilor tehnico-economici și a devizului general pentru obiectivul de investiții „Reabilitare și modernizare DJ 109: lim. jud. Cluj – Dragu – Hida (DN 1G), km 31+976 – 46+624”, aprobat pentru finanțare prin Programul național de investiții „Anghel Saligny”, precum și a sumei reprezentând categoriile de cheltuieli finanțate de la bugetul județului pentru realizarea obiectivului.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenții, a actualizării indicatorilor tehnico-economici și a devizului general pentru obiectivul de investiții „Modernizare DJ 109P: km 24+065 – 27+590, Camăr – limită județ Satu Mare, aprobat pentru finanțare prin Programul național de investiții „Anghel Saligny”, precum și a sumei reprezentând categoriile de cheltuieli finanțate de la bugetul județului pentru realizarea obiectivului.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenții, a actualizării indicatorilor tehnico-economici și a devizului general pentru obiectivul de investiții „Consolidare pod pe DJ 110C, km 0+430, în localitatea Ileanda”, aprobat pentru finanțare prin Programul național de investiții „Anghel Saligny”, precum și a sumei reprezentând categoriile de cheltuieli finanțate de la bugetul județului pentru realizarea obiectivului.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenții, a actualizării indicatorilor tehnico-economici și a devizului general pentru obiectivul de investiții „Reabilitare și consolidare DJ 191G: Crasna (DJ 108G) – Marin – Valcău de Jos (DJ 191D), km 0+000 – 11+615”, aprobat pentru finanțare prin Programul național de investiții „Anghel Saligny”, precum și a sumei reprezentând categoriile de cheltuieli finanțate de la bugetul județului pentru realizarea obiectivului.

GRUPUL CONSILIERILOR JUDEȚENI P.S.D SĂLAJ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *