Consilierul județean PSD, Alin Opriș, membru supleant în Asociația Pactul regional N-V pentru ocupare și incluziune socială”

În cadrul ședinței ordinare de azi a Consiliului Județean Sălaj, consilierii județeni au votat reprezentanții CJ Sălaj în Asociația „Pactul regional NV pentru ocupare și incluziune socială”, entitate înființată în anul 2009.

Membru titular a fost ales consilierul județean USR, Ardelean Cosmin, iar membru suplenat a fost ales consilierul județean PSD, Alin Opriș.

Obiectivul principal al asociației este mobilizarea actorilor sociali semnificativi pentru promovarea coeziunii economice și sociale prin ocuparea forței de muncă și incluziune socială la nivelul Regiunii Nord-Vest, în vederea asigurării unei dezvoltări durabile și a creșterii calității vieții.


Alin Opriș este născut și crescut în Jibou, este de profesie inginer, fiind absolvent al Universității Tehnice Cluj-Napoca. Își desfășoară activitatea din anul 2001 în cadrul Energobit, devenind pe parcurs director al societății și coordonează în prezent activitatea din județele Cluj și Sălaj! Alin Opriș are experiență în administrația județeană, fiind consilier județean PSD din anul 2016, acum la al doilea mandat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *