Copiii sunt așteptați la atelierul lui Moș Nicolae, la Zalău Value Centre

Atenție, atenție, părinți și pitici! Pe 6 decembrie, Zalău Value Centre se transformă în tărâmul magic al lui Moș Nicolae! Între orele 16:00 și 18:00, vă așteptăm cu mic cu mare la Atelierul lui Moș Nicolae, unde bucuria și creativitatea se împletesc în realizarea ghetuțelor pentru dulciuri.

Toți copiii vor pleca acasă nu doar cu ghetuțele realizate de mânuțele lor, ci și cu surprize dulci, oferite cu generozitate de partenerii noștri: Prăjitura Măgura, ROM Autentic, Ursulețul de ciocolată Papi, ULPIO, Kandia și Făgăraș.

🍬🎁 Pregătiți-vă pentru o după-amiază plină de magie, râsete de copii și momente speciale petrecute în spiritul sărbătorilor!

📅 Data: 6.12.2023

⏰ Ora: 16:00 – 18:00

📍 Locație: Zalău Value Centre, zona Food Court

🎫 Acces liber, în limita locurilor disponibile

⚠️ La acest eveniment se vor realiza fotografii și înregistrări video care vor fi utilizate pentru a împărtăși magia evenimentului pe platformele noastre de social media. Mai multe detalii pot fi găsite aici: https://zalauvaluecentre.ro/eveniment/nota-de-informare-privind-fotografierea-si-filmarea/

#ZalăuValueCentre #locultăudedistracție #AtelierulLuiMosNicolae #DulciuriDeSarbatoare #prajituramagura #rom_autentic #ursuletul_de_ciocolata_papi #fagaras_batonul #ciocolatakandia


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *