Coral Impex – cel mai important agent economic DDD din țară

CORAL IMPEX este o companie specializată în servicii de dezinsecție, dezinfecție și deratizarecombatere a insectelor și dăunătorilor de orice fel, tratamente fitosanitare, dar și controlul păsărilor dăunătoare. Permanenta adaptare la cerințele pieței și seriozitatea în realizarea tuturor acestor activități fac din Coral Impex alegerea potrivită în tot ceea ce ține de tratarea, curățarea și ținerea la distanță a dăunătorilor.

Înființată în 1993, firma CORAL IMPEX folosește tehnici proprii de combatere a insectelor și rozătoarelor în unitățile în care nu este permisă folosirea substanțelor toxice. Cu ajutorul experienței, dar și a serviciilor de calitate, Coral Impex se mândrește cu o serie de clienți de renume, precum: Coca-Cola România, Philip Morris România, Interbrew Efes Brewery, British American Tobacco și nu numai.

coral impex

Coral Impex – servicii moderne și sigure de tratamente fitosanitare, deratizare, dezinsecție și dezinfecție

Obiectivele după care se ghidează echipa Coral Impex sunt: eficiența, competența și satisfacerea nevoilor fiecărui client în parte. Activitatea firmei se bazează pe onestitate și corectitudine, onorând la timp promisiunile și obligațiile asumate și oferind calitate la standarde europene. Încă din anul 2007, compania Coral Impex este membru observator în cadrul British Pest Control Association, asociație ce reunește cele mai importante companii de profil din Europa.

Până în momentul de față, Coral Impex a realizat numeroase tratamente de dezinsecție pentru o varietate de spații precum: magazine alimentare, depozite, spitale, penitenciare, hoteluri, restaurante, baruri, unități de învățământ, blocuri, parcuri, sedii de firmă și spații verzi municipale.

Compania efectuează monitorizarea permanentă a infestării, determinarea evoluției stadiului de infestare și realizarea dezinsecției necesare. Coral Impex poate asigura combaterea bolilor la plante, dar și erbicidarea plantațiilor, terenurilor sau pavimentelor. Întreaga gamă de produse utilizate este avizată de Ministerul Agriculturii și prezintă o toxicitate scăzută.

În prezent, firma Coral Impex deține 10 centre de deservire a populației în orașele Cluj-Napoca, Brașov, Târgu-Mureș, Ploiești, Pitești, Slatina, București, Tulcea, Alba-Iulia și Zalău. De asemenea, aceasta a realizat lucrări de anvergură în orase precum: Iași, Brăila, Galați, Piatra Neamț, Videle, Alexandria, Turnu Măgurele, Slobozia, Sfântu Gheorghe, Râmnicu Vâlcea, Oradea, Turda și nu numai.

Coral Impex efectuează tratamente de DERATIZARE, DEZINSECȚIE și DEZINFECȚIE la nivel național.

Galerie fotografii CORAL IMPEX – Deratizare, Dezinsecție, Dezinfecție și Tratamente fitosanitare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *