Coral Impex execută tratamente de deratizare și dezinsecție în municipiul Zalău

Conform programului unitar de acțiune pentru anul 2022, Primăria municipiului Zalău, prin prestatorul de servicii SC Coral Impex SRL, efectuează în această perioadă tratamente de deratizare și dezinsecție în municipiu.

Acțiunea de deratizare pe domeniul public a început luni și va dura până joi inclusiv, în timp ce tratamentele de dezinsecție pe domeniul public și privat începute aseară vor fi finalizate joi noaptea.

Pentru acțiunea de deratizare se folosește produsul Radition Block, având ca substanță activă Bromadiolone.

În acest sens, vă rugăm să supravegheați cu atenție copiii și animalele de companie pentru a nu intra în contact direct cu substanțele raticide. În cazul ingerării accidentale, vă rugăm adresați-vă medicului.

Tratamentul de dezinsecție se efectuează pentru combaterea insectelor, cu Cymina Super, având ca substanță activă Cypermethrin, Sting, având ca substanță activă Permethrin și CY 10, având ca substanță activă Cipermetrina.

În cazul în care vă întâlniți cu mașinile de dezinsecție este indicat să vă feriți din raza de acțiune a aparatului.

Programul poate suferi modificări în funcție de condițiile meteorologice, respectându-se, însă, prevederile Contractului de delegare a gestiunii prin concesiune, cele din Regulamentul serviciului și din Caietul de sarcini.

Acțiunile vor fi supravegheate în permanență de către inspectorii din cadrul Direcției Corp Control.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *