Crișan Valeriu-Radu – candidatul ProRomânia Sălaj pe poziția nr.1 la Camera Deputaților

În această perioadă plină de provocări sociale, medicale și economice, vin în față voastră asumându-mi responsabilitatea de a vă reprezenta în Parlament.

Fiind mai puțin un politician și mai mult un om dedicat politicilor publice, în special pe zona socială și de dezvoltare, îndrăznesc să cred că oamenii tineri încă mai pot atinge acel grad de schimbare pe care ni-l dorim cu toții. Și nu este o utopie, pentru că schimbarea, indiferent că vorbim de clasa politică, proiecte, de lucrurile care nu ne plac, nu se pot schimba de pe o zi pe alta.

Dar poți profita de orice zi pentru a-ți aduce propria contribuție la construirea unei lumi mai bune. Ce am făcut până acum? Inițiative și luări de poziție publice pentru protejarea drepturilor copilului, a tinerilor care urmează să părăsească sistemul de protecție specială, drepturi pentru persoanele cu dizabilități, îmbunătățirea sistemului de achiziții publice, performanță în sistemul public și digitalizarea sitemelor informatice în relaționarea cu contribuabilii, transparența în deciziile luate de autoritățile publice.

Ce vreau să fac în următorii 4 ani? Să lupt în continuare pentru performanță și dezvoltare, pentru cei care deși au 2 joburi reușesc cu greu să supraviețuiască, pentru perfecționarea sistemului public.

Pentru că nimeni nu trebuie lăsat în urmă, mai ales în contextul actual. Aceasta este PROmisiunea mea – să rămân același om dedicat cauzelor pe care le-am susținut și până acum și să am mereu ușa deschisă pentru toți cei care au nevoie de ajutor.

(P)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *