Cristescu, deputat PSD Satu Mare, cere demisia ministrului Lucian Bode

Parlamentarul PSD, Radu Cristescu, îi cere demisia ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode. Cristescu se arată revoltat de faptul că Bode a permis organizarea congresului PNL de la București.

„BODE, IRESPONSABILULE, ITI CER DEMISIA URGENT.

Au trecut 72 de ore de la festivalul nesimțirii, alias congresul PNL de la Romexpo, în care 5000 de inși s-au adunat să-și aleagă noul Papă, în plină pandemie, vrînd parcă să se asigure că virusul va fi împrăștiat în toate județele țării. Nimic nou sub soare: în secolul 14, un alt Papă chema credincioșii să vină și să se roage în grup împotriva Marii Ciume, reușind doar să o răspîndească și mai tare. Au trecut 72 de ore și ministrul de Interne – și, mai grav, ministru interimar la Justiție -, Lucian Bode, încă nu a avut decența să-și prezinte demisia după ce a girat iresponsabilitatea de la Romexpo, încălcând toate legile și regulamentele în vigoare. Ori poate acele reguli se aplică doar românilor de rînd, cei care plătesc taxele, nu le și spoliază. Chiar „trebuie să moară oameni”, cum zicea Iohanis după tragedia de la Colectiv, pentru ca acest figurant liberal să plece ?

Lucian Bode, șarlatan iresponsabil, tu nu mai ai dreptul să stai un minut pe scaunul de ministru. Dă-ți demisia neîntîrziat și cere scuze tuturor românilor”, este mesajul postat pe Facebook de Radu Cristescu – deputat PSD Satu Mare și fost președinte PMP Sălaj.

Radu Cristescu a fost consilierul ministrului Economiei, Lucian Bode

Radu Cristescu, a fost catalogat „omul care l-a condus din umbra pe Lucian Bode”, în perioada când era ministru al Economiei.

Pe vremea când Lucian Bode ocupa fotoliul de ministrul al Economiei, l-a demis pe Radu Cristescu din functia de consilier, in care acesta abia fusese numit. Demiterea, fara alte explicatii, este surprinzatoare avand in vedere ca cei doi sunt apropiati. Bode l-a sustinut pe Cristescu la numirea in functia de presedinte al Agentiei Domeniilor Statului in perioada Guvernului Boc.

One thought on “Cristescu, deputat PSD Satu Mare, cere demisia ministrului Lucian Bode

  1. Dacă politica din prezent a PNL și USR-PLUS nu se schimbă în puțin mai bine, după posibilitățile economice din prezent, atât PNL cât și USR-PLUS, ldupă următorul scrutin electoral (în cazul în care vor ajunge acolo)vor vedea Parlamentul României dintre niște „pătrățele”din material forjat!Deci cetățeanul româno-francez,atenție la urmări,ori cum partidul Plus cu maxim 1 % poate să se mute de pe acum în poalele d-nei de la Palatul Eliseé!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *