Cristi Lazăr a depus jurământul și a preluat oficial conducerea Primăriei Șimleu Silvaniei

Ceremonia de depunere a jurământului a avut loc azi, 29 iulie, la Cetatea Bathory din Şimleu Silvaniei. La eveniment au participat prefectul Dari Toma, peşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, Dinu Iancu Sălăjanu, subprefectul Virgil Ţurcaş, dat şi secretarul de stat în Ministerul Justiţiei, Bogdan Ilea.

Noul primar al Şimleului, Cristi Lazăr a preluat mandatul tocmai de la tatăl sau, Radu Lazăr, viceprimarul cu atribuţii de primar, devenind astfel cel mai tânăr edil de oraș din țară.

La depunerea jurământului a fost prezent şi fostul primar al oraşului, Septimiu Ţurcaş – condamnat definitiv pentru fapte de corupție și destituit din funcție de prefectul Virgil Țurcaș.

”Sunt recunoscător pentru încrederea pe care şimleuanii şi-au pus-o în mine şi în lucrurile care cred eu. Pentru mine este una dintre cele mai distinse privilegii, să fi conducătorul urbei din care faci parte. Sunt conştient de responsabilităţile care mă aşteaptă odată ce intru pe poarta primăriei şi sunt gata să mă implic şi să mă dedic total. M-am angajat în acest proiect, fiind convins că putem relansa Şimleul şi sunt sigur de asta. Cred că acest oraş va deveni unul prosper şi atractiv pentru tineri, un oraş care să ofere posibilităţi pentru dezvoltarea mediului de afaceri şi în final, un oraş în care calitatea vieţii cetăţenilor să fie una ridicată”, a declarat Cristian Mihai Lazăr.

Prefectul Sălajului, Dari Toma, i-a urmat mult succes tânarului primar.

„Administraţia în general şi administraţia locală în special este despre oameni şi pentru oameni. Cetăţenii sunt singurii în faţa căruia un primar trebuie să răspundă, iar interesele lor sunt cele care primează, pentru că la primărie nu se face politică, ci doar planuri de dezvoltare a oraşului şi a calităţii vieţii cetăţenilor din Şimleu Silvaniei”, a transmis, joi, prefectul judeţului Sălaj, Dari Toma.

One thought on “Cristi Lazăr a depus jurământul și a preluat oficial conducerea Primăriei Șimleu Silvaniei

  1. De ce trebuie relansat Șimleu-l,orașul este lansat, soarta,relansat, restartat încă din anul…2004!Pentru bunul mers al urbei trebuie acționat responsabil în interesul electoratului, nu în interesul partidului!Mult succes, începe „derbiul”în fapte și în justiție!
    Moștenirea nu este foarte ușoară, deci mult succes și decizii transparente,fără pumni în gură!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *