Cristian Terheș a devenit liderul europenilor care luptă pentru libertate

Terheș este dat exemplu de luptător anti-totalitarism în Polonia, Cehia, Suedia, Spania, Țările de Jos, Italia, Grecia, Slovacia, Belgia, Letonia. Europarlamentarul român Cristian Terheș a devenit liderul europenilor care luptă pentru libertate. Rezistența împotriva neo-marxismului și a dictaturilor din țările de mai sus publică toate intervențiile și declarațiile eurodeputatului conservator-reformist. 

În social-media, cetățenii europeni abuzați de sistemele opresive, distribuie mesajele video ale europarlamentarului Cristian Terheș. În România deja a devenit porta-vocea libertății dar și în Franța, care nu este reprezentată în grupul CRE. Corespondentul nostru la Nice ne-a transmis că grupurile de rezistență franceză publică toate luările de cuvânt ale lui Terheș.

Cristian Terheș a devenit liderul europenilor care luptă pentru libertate

La acest moment a devenit cel mai cunoscut europarlamentar prin intervențiile sale obiective, prin atitudinea curajoasă împotriva opresiunii sistemelor aristocrate de pe batrânul continent. În țară a participat la o declarație comună de presă, alături de reprezentanții AUR din Parlamentul României, ca membri ai aceleași familii europene. De urmărit legătura dintre partidul condus de Simion, care nu are ales la Bruxelles în grupul conservator-reformist și Cristian Terheș care nu are niciun coleg de partid în Parlamentul României.

Mai jos redăm conferința de presă comună! Vizionați și voi, dragi cititori, așa cum o face jumătate din Europa. Chris Terheș devine pe zi ce trece un lider al luptătorilor pentru libertate.

https://www.facebook.com/george.simion.unire/videos/597597884773691/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *