Cristian Terheș primit de sute de arădeni la evenimentul pentru lansarea candidaților AUR pentru Bruxelles

În prezența președintelui AUR, George Simion, AUR Arad l-a prezentat membrilor și simpatizanților săi pe Cristian Terheș din poziția de candidat pentru Bruxelles.

AUR Arad a organizat o întâlnire politică importantă sâmbătă după-masa în sala festivă a Universității „Aurel Vlaicu” Arad din cartierul Micălaca. În prezența președintelui AUR, George Simion, și o plină a fost lansată, oficial, candidatura lui Cristian Terheș pentru alegerile europarlamentare de anul viitor. Terheș este actualmente europarlamentar și un apropiat al filialei din AUR Arad, venind în repetate rânduri în Arad și abordând, în mod deosebit, problema granițelor și a spațiului Schengen.

„Suntem aici pentru a susține o conferință publică despre Alianța pentru Unirea României, despre suveranism, despre lista AUR pentru alegerile europarlamentare, primele de anul viitor și cele mai importante alegeri din 2024 care vor avea loc pe 9 iunie 2024”, a punctat Simion.

În discursul său, europarlamentarul Cristian Terheș a subliniat:

„Mesajul pe care vreau să îl transmit românilor este unul de unitate. În acest moment în care vedem că toate forțele ostile României și suveranității României se unesc este importat ca și noi să ne unim. Mesajul nostru politic pe care îl transmitem și în afara țării este extrem de important: să demonstrăm după 33 de ani că putem să ne luăm soarta în propriile mâini. În al doilea rând alegerile din 2024 sunt cele care setează direcția României nu doar pentru următorii cinci ani ci poate pentru următoarele decenii și generații, iar în aceste momente e imperativ să ai o clasă politică puternică, hotărâtă care crede în valorile național-suverane și care știe să le apere”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *