Cu ce firme și pe ce bani se deszăpezesc drumurile județene din Sălaj

Consiliul Județean Sălaj a alocat suma de 3,69 milioane de lei pentru pregătirea și întreținerea drumurilor județene în sezonul de iarnă 2020-2021.
Prin hotărârea Consiliului Județean Sălaj nr. 73/2020 s-a aprobat Programul pentru pregătirea și întreținerea drumurilor județene aflate în administrarea CJ Sălaj, în perioada de iarnă 2020-2021. Acest program cuprinde măsurile și lucrările ce se propun a fi executate, termenul de realizare, precum și responsabilitățile care revin părților implicate, pentru buna coordonare a activității de prevenire a înzăpezirii drumurilor și realizării unei intervenții rapide și eficiente.
Pentru eficientizarea lucrărilor necesare pe timp de iarnă, pentru operativitate în intervenții și pentru o mai bună coordonare a întregii activități, CJ Sălaj a încheiat 38 de acorduri de asociere cu o parte din primării (UAT-uri). Obiectul acestor acorduri este întreținerea tuturor drumurilor județene, în perioada 15.11.2020 – 15.02.2021, prin efectuarea de lucrări specifice anotimpului rece.
Pentru sectoarele de drum județean pe care sunt lucrări de reabilitare și modernizare, activitatea de prevenire a înzăpezirii este în sarcina constructorului:
– Reabilitare și modernizare DJ108A – lim. jud. Cluj – Bogdana: Asocierea SC Drum Inserv SRL, SC Tehnomodus SRL, SC Cadsil SRL
– Reabilitare și modernizare DJ191 C – Nușfalău – Crasna – Zalău – Creaca: SC GP Săgeata Prod SRL
– Reabilitare și modernizare DJ108D – Crișeni (DN1H) – Cehu Silvaniei (DJ196): SC Drum Inserv SRL
– Reabilitare DJ108D – Cehu Silvaniei – limita jud. Maramureș: SC Delcar SRL
– Reabilitare și modernizare DJ110 – Măeriște – Doh – Dumuslău – Carastelec: SC GP Săgeata Prod SRL
Consiliul Județean Sălaj, în calitate de administrator al drumurilor județene, prin Serviciul administrarea domeniului public și privat al județului din cadrul Direcției Patrimoniu, pune la dispoziția cetățenilor numărul de telefon 0741 118 384, pentru asigurarea programului de deszăpezire a DRUMURILOR JUDEȚENE în regim de permanență – 24/24 ore.

One thought on “Cu ce firme și pe ce bani se deszăpezesc drumurile județene din Sălaj

  1. Delcar firma unui papagal pe fata in spate Tibi Marc,drum inserv, tzeparul chis mirel sponsor principal psd, a nenorocit o gramada de oameni si firme mici cu Inserco alta firma alte tzepe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *