Dana Crișan a luat concursul pentru șefia ANIF Sălaj

Șefa Organizației De Femei a PNL Sălaj, Dana Crișan, numită director prin detașare la Agenția Națională pentru Îmbunătățiri Funciare (ANIF) – filiala teritorială Sălaj la finalul lunii octombrie a anului trecut, a reușit săptămâna trecută să obțină postul de conducere la instituția precizată, prin concurs.

ANIF a organizat concursuri în 13 județe, iar pentru funcţia de director în Sălaj s-a înscris Dana Crișan, fiind singurul candidat. A reușit să obțină postul cu un punctaj total de 82 de puncte, 94 puncte la scris, 77 puncte la practică și 75 puncte la interviu.

Dana Crișan este de profesie inginer, absolventă a Universitatății Tehnice din Cluj-Napoca, cu o experiență de peste 30 de ani în domeniu.

Dana Crișan, în vârstă de 55 de ani, este președinta OFL Sălaj, iar băiatul ei Mihai Crișan este președintele PNL Zalău, proaspăt ales.

Dana Crișan are la activ două mandate de consilier municipal, iar în prezent este consilier județean PNL.

Băiatul Mihai Crișan i-a luat locul mamei sale în Consiliul Local Zalău, unde se află la primul mandat de consilier local.

ANIF filiala teritorială Sălaj are un număr de 21 de angajați.

One thought on “Dana Crișan a luat concursul pentru șefia ANIF Sălaj

  1. Familia Crișan, felicitări!Da nu sânt cam „prea”mulți dacă ne gândim că se mai poate „redescoperi”un văr,cumnat,cumnată etc…!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *