De ce vrea PNL candidat propriu la președinție și la Primăria Capitalei. Rareș Bogdan: Riscă să-i trimită în braţele lui Nicușor Dan

Europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal (PNL), a vorbit despre alegerile din acest an și a dat asigurări că nu va candida la Primăria Capitalei. 

„PNL și PSD nu îl sondează nici pe Dan Motreanu, nici pe mine. Noi dorim să continuăm activitatea la Bruxelles și la conducerea PNL”, a spus Rareș Bogdan, la Digi 24.

Nu intră în intențiile mele, nici măcar de a intra în sodajele pe care PNL și PSD le fac. Dacă la alte formațiuni politice au făcut asta, au făcut-o pe propria răspundere. Nu ma nici cea mai mică intenție de a candida la Primăria București, sau la vreo primărie de sector, sau de a intra în administrația publică locală, în acest moment. Doresc să continui activitatea de reprezentare a României la nivelul Parlamentului European.

Consider că am făcut o treabă bună, sunt în topul celor mai influenți europarlamentari și cu cea mai bună încredere în rândul românilor. Nu văd de ce aș căuta să intru pe o zonă unde sunt oameni dornici să facă acest lucru. PNL îl are pe Sebastian Burduja, va încerca și alte variante, dar în nicun caz eu sau Dan Motreanu”, a mai spus liberalul.

De ce vrea PNL candidat propriu la președinție și la Primăria Capitalei

„PNL nu renunță la a avea candidat la președinția României, cum PNL consider că nu trebuie să renunțe la a avea candidat la Primăria Capitalei și vă spun și de ce. Pentru că un candidat PNL poate să rupă voturi masiv de la votanții domnului Nicușor Dan. Un candidat PSD riscă, în cazul votanților PNL, să îi trimită în brațele lui Nicușor Dan și nu este de dorit acest lucru, pentru că domnul Nicușor Dan este o calamitate pentru București și ar fi un dezastru ca domnia sa să mai continue să conducă Bucureștiul.

Este exclus să-l susținem la Primăria Capitalei și nu pentru că am avea o problemă cu persoana Nicușor Dan. Avem o problemă cu modul în care Nicușor Dan administrează Capitala în acest moment. Este lipsit de viziune, este haotic, nu știe deloc management, chiar dacă e, probabil, un om de bună-credință. Nimeni nu îi contestă calitățile de ONG-ist foarte bun”, a mai punctat Rareș Bogdan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *