Denisa, fata care a fost bătută de iubitul ei, s-a pocăit. A învins moartea, dar încă suferă

Tânăra bătută cu bestialitate de iubitul ei, Denisa Câmpan, a decis să-și încredințeze viața în mâinile Domnului Isus Hristos și s-a pocăit. În urmă cu doi ani, pe 25 noiembrie, Denisa a fost bătută de iubitul ei Calotă Răzvan. Denisa a fost zile în șir în comă și s-a zbătut între viață și moarte. Deși a supraviețuit, Denisa a  rămas cu traume și sechele pe viață. Fostul ei iubit, Răzvan Calotă a fost condamnat la 12 ani de închisoare cu executare.

După luni de zile petrecute la un centrul de recuperare Elias din București, Denisa Câmpan a ajuns acasă miercuri, 22 decembrie 2021. Sărbătoarea Crăciunului a petrecut-o în familie.

Anul 2022 este anul în care Denisa are toate șansele să se recupereze total și să revină la viața normală de dinainte de tragedie.

Pe 29 decembrie Denisa Câmpan se va întoarce la centrul de recuperare Elias unde urmează tratamente care au un cost de 500 de lei pe zi, iar din ianuarie va pleca în Germania la o clinică unde va fi supusă mai multor intervenții chirurgicale.

APEL la cei cu INIMĂ MARE! 

Denisa are nevoie în continuare de ajutor atât pentru tratamentele de recuperare, cât și pentru cele trei operații pe care le va realiza în Germania.


Donații se pot face în contul RO75CECEC001946246584211 – deschis la CEC Bank, titular Cornelia Chiș, mama Denisei.


Fostul iubit, Calotă Răzvan a fost condamnat definitiv la 12 ani de închisoare

Totul a început la data de 25 noiembrie 2020, când pe fondul geloziei și a consumului de alcool, Răzvan Calotă a bătut-o pe Denisa Chiș – iubita lui, până aproape a lăsat-o fără suflare. A dus-o acasă la niște prieteni, deși Denisa era inconștientă. A doua zi, 26 noiembrie a început calvarul. Trezit din beție, Răzvan și-a văzut iubita că nu reacționează și speriat probabil, a pus mâna pe telefon și a anunțat autoritățile.

O ambulanță a preluat-o în comă pe Denisa și a fost transportată la spital de urgență. Denisa a fost internată la secția Terapie Intensivă, iar medicii au fost rezervați cu privire la șansele ei de supraviețuire.

La data de 26 noiembrie 2020 Calotă Răzvan Marcel a fost reținut 24 de ore, iar în cursul zilei de 27 noiembrie a fost dus în fața unui judecător de la Tribunalul Sălaj și arestat preventiv pentru comiterea infracțiuni de tentativă de omor. Calotă Răzvan este închis în Centrul de Arest Preventiv al IPJ Sălaj. Ulterior Curtea de Apel Cluj a dat sentința definitivă – 12 ani de închisoare cu executare.

După ce a ieșit din spital, Denisa s-a internat într-un centru de recuperare, se află în cărucior, este slăbită și are mari probleme de sănătate. Dar cu ajutorul oamenilor cu suflet mare, Denisa a primit ajutor financiar care îi asigură în continuare tratamentele de recuperare care nu sunt deloc ieftine- 500 lei pe zi/ spitalizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *