Depistați în timp ce transportau material lemnos fără documente legale

În perioada 21-22 ianuarie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală 2 Sânmihaiu Almașului, au depistat mai multe persoane, care transportau cu atelaje hipo, material lemnos fără documente legale.

La data de 21 ianuarie a.c., ora 11:00, polițiștii au oprit pentru control un bărbat de 27 de ani, din comuna Buciumi, care transporta masă lemnoasă esență cer, deși nu avea documente de provenienţă sau transport.

La scurt timp, polițiștii au depistat în trafic, în localitatea Stâna, un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din comuna Stâna, în timp ce transporta material lemnos, esență fag, fără a deține documente legale.

Tot în aceeași dată, ora 15:30, polițiștii împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sălaj, au depistat, pe un drum forestier din zona ,,Valea Ungurului”, un bărbat de 33 de ani, din comuna Buciumi, care transporta  masă lemnoasă esență gorun, deși nu avea documente de provenienţă sau transport.

La data de 22 ianuarie a.c., ora 15:30, polițiștii împreună cu un jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sălaj au depistat trei bărbați din comuna Fildu de Jos, imediat după ce au transportat fără documente de proveniență, cu vehiculele cu tractiune animală, material lemnos, esentă cer, pe care l-au comercializat unui bărbat din aceeași comună.

Tot în aceeași dată, ora 20:30, polițiștii împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sălaj, au depistat, imediat după ce a transportat la domiciliu, un tânăr de 21 de ani, din comuna Buciumi, cu un atelaj cu tracţiune animala material lemons de esență fag, fără documente de provenienţă.

În toate cazurile, polițiștii au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare totală de 5500, iar materialul lemnos a fost indisponibilizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *