Deputatul dr. Florian Neaga și-a deschis oficial un cabinet parlamentar în Jibou

Reputatul medic chirurgortoped Florian Neaga, ales în funcția de deputat în Parlamentul României în legislatura 2020-2024 și-a deschis oficial un cabinet parlamentar în orașul Jibou.
Este al doilea cabinet parlamentar deschis de Florian Neaga, după cel de la Zalău situat pe strada Unirii nr. 15.
La evenimentul de la Jibou au participat primarul Dan Ghiurco, viceprimarul Vlad Pașcalău, o parte din consilierii locali PSD, dar și membrii tineri ai organizației social-democrate de pe Someș.
Deputatul Florian Neaga este membru în Comisia pentru sănătate şi familie din care face parte și președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban.
„Azi, am avut bucuria de a întâlni Organizația #PSDJibou la cabinetul meu parlamentar din urbea de pe Someș. În primul rând, vreau să mulțumesc din nou tuturor pentru votul de încredere acordat în luna decembrie, fără de care evenimentul de azi nu ar fi posibil.
În al doilea rând, aș vrea să îmi exprim încântarea față de noua formulă a administrației locale și a componenței partidului, mă bucură să văd un număr atât de mare de #tineri implicați și dornici de #muncă și schimbare. Nu pot decât să le ofer în continuare #sprijinul meu și să aplaud eforturile depuse.
Nu în ultimul rând, vreau să vă invit pe toți să apelați cu #încredere la acest cabinet, pentru solicitări care sunt de competența unui #parlamentar, iar eu ma voi strădui să găsesc o rezolvare legală. Ușile cabinetului vă sunt larg deschise”, a transmis deputatul PSD, Florian Neaga. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *