Derby în capitală la vârful clasamentului între Steaua București și SCM Volei Zalău

Echipa de volei masculin a Municipiului Zalău a plecat în această dimineață spre capitală unde la turneul de la București va disputa două meciuri importante pentru menținerea în topul clasamentului.

Primul joc al SCM Volei Zalău (locul 2) va fi disputat cu Steaua București (locul 4), fiind unul dintre cele mai importante meciuri din retur, joc care poate fi decisiv pentru finalul de campionat.

Băieții conduși de antrenorii Sorin Pop și Marius Lazăr vor efectua în seara aceasta un antrenament, iar mâine, 12 martie, de la ora 17.00 vor va disputa partida cu Steaua.

„Facem deplasarea cu tot lotul și nu avem nici un caz de COVID-19. Acest lucru ne dă mare încredere, fiind în efectiv complet. Sunt convins că vom obține puncte în meciul cu Steaua București”, declară managerul echipei, Adrian Feher. 

În al doilea joc al turneului de la București, SCM Volei Zalău va întâlni Universitatea Timișoara (locul 10), unde jucătorii noștri își propun să câștige toate cele 3 puncte.

„Este un meci de compionat în care nu se pune problema învingătorului. Vizăm clar cele 3 punte puse la bătaie și cu siguranță va fi un antrenament bun. Diferența de valoare fiind evidentă, net în favoarea noastră, fără să subestimăm adversarul”, susține Adrian Feher.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *